Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Laagste prijs garantie voor Vakantievilla's

>
Onze kantoren
NEDERLAND
Pool Villas b.v.
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
NEDERLAND
Tel. +31 (0)35 3038120
reservations@poolvillas.com

BTW: NL804935671B01
KvK: 24259986
SPANJE
Pool Villas International
Av. de Palmela 56
03730 Jávea (Alicante)
SPANJE
reservations@poolvillas.com
Pool Villas Moraira
Camino Andrago 1, 2B
03725, Teulada Moraira (Alicante)
SPANJE
reservations@poolvillas.com
www.poolvillas.com
Verhuur uw vakantiehuis bij ons
Via onze websites kunnen gasten boeken en betalen met onmiddellijke bevestiging. Wij zijn partner van alle grote internationale verhuur websites. Lees meer...
Kredietkaarten


Laagste prijs garantie voor vakantiehuizen

Wij willen dat u de laagste prijs betaalt voor uw vakantiehuis, villa of appartement. Mocht u, na het boeken, dit huis of appartement tegen dezelfde voorwaarden op het internet vinden tegen een lager tarief, dan zullen wij voor uw boeking het goedkopere tarief hanteren. U hoeft alleen binnen 24 uur na het maken van de boeking contact met ons op te nemen om de details van de betreffende lagere prijs en de website door te geven.

Prijsgarantievoorwaarden 

  1. Aangezien de prijzen van de accommodaties vaak kunnen veranderen, dient u snel (in elk geval binnen 24 uur na het maken van uw boeking) via de e-mail met ons contact op te nemen. Uw e-mail dient de volgende gegevens te bevatten: uw naam, uw reserveringsnummer en de website waar het lagere tarief te vinden is. E-mails met Onvolledige of onnauwkeurige informatie zullen niet in behandeling worden genomen.
  2. De prijsgarantie geldt niet voor boekingen waarvan de reserveringsdatum gelijk is aan de aankomstdatum.
  3. De prijsgarantie is alleen van toepassing op een lager tarief dat online te boeken valt. Het lagere tarief dient boekbaar te zijn op het moment dat wij uw aanspraak toetsen, binnen 24 uur. Screenshots zijn geen geldig bewijsmateriaal.
  4. De lagere prijs moet online gevonden zijn voor de zelfde vakantiewoning met dezelfde aankomst- en vertrekdatum en dezelfde boekingsvoorwaarden moeten van toepassing zijn. De lagere prijs moet in dezelfde valuta zijn.
  5. Deze garantie geldt niet voor geannuleerde boekingen en boekingen waarvan geen gebruik is gemaakt (no-show).
  6. Indien de aanspraak niet gehonoreerd wordt, omdat deze niet in overeenstemming is met deze voorwaarden voor de laagste prijsgarantie, dan blijven de reserveringsvoorwaarden, waaronder het annuleringsbeleid, onverminderd van kracht.
Pool Villas bv
Pool Villas bv
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
The Netherlands
Tel: +31 (0)35 3038120
www.poolvillasbali.com
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net