Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Laagste prijs garantie voor Vakantievilla's

>
Onze kantoren
NEDERLAND
Pool Villas b.v.
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
NEDERLAND
Tel. +31 (0)35 3038120
reservations@poolvillas.com

BTW: NL804935671B01
KvK: 24259986
SPANJE
Pool Villas International
Av. de Palmela 56
03730 Jávea (Alicante)
SPANJE
reservations@poolvillas.com
Pool Villas Moraira
Camino Andrago 1, 2B
03725, Teulada Moraira (Alicante)
SPANJE
reservations@poolvillas.com
www.poolvillas.com
Verhuur uw vakantiehuis bij ons
Via onze websites kunnen gasten boeken en betalen met onmiddellijke bevestiging. Wij zijn partner van alle grote internationale verhuur websites. Lees meer...
Kredietkaarten


Laagste prijs garantie voor vakantiehuizen

Om ervoor te zorgen dat u de laagste prijs betaalt voor uw vakantiehuis, villa of appartement, bieden wij onze prijsgarantie aan. Als u, na het boeken, hetzelfde huis of appartement op hetzelfde boekingskanaal tegen dezelfde voorwaarden tegen een lager tarief ziet, neem dan binnen 24 uur na uw boeking contact met ons op. Wij zullen dan het goedkopere tarief voor uw boeking hanteren.

Voorwaarden voor de Prijsgarantie

  • Om in aanmerking te komen voor onze Prijsgarantie, dient u binnen 24 uur na het maken van uw boeking contact met ons op te nemen via e-mail. Uw e-mail moet de volgende gegevens bevatten: uw naam, uw reserveringsnummer en de website waar het lagere tarief te vinden is. E-mails met onvolledige of onnauwkeurige informatie worden niet in behandeling genomen.
  • De Prijsgarantie is niet van toepassing op boekingen waarbij de reserveringsdatum gelijk is aan de aankomstdatum.
  • De Prijsgarantie is alleen van toepassing op een lager tarief dat online te boeken is. Het lagere tarief moet op het moment dat wij uw aanspraak beoordelen, binnen 24 uur, beschikbaar zijn om te boeken. Screenshots zijn geen geldig bewijs.
  • De lagere prijs moet online gevonden zijn voor dezelfde vakantiewoning met dezelfde aankomst- en vertrekdata en dezelfde boekingsvoorwaarden moeten van toepassing zijn. De lagere prijs moet in dezelfde valuta zijn.
  • Deze garantie geldt niet voor geannuleerde boekingen en boekingen waarvan geen gebruik is gemaakt (no-show).
  • Als uw aanspraak op de Prijsgarantie niet wordt gehonoreerd omdat deze niet voldoet aan deze voorwaarden, blijven de reserveringsvoorwaarden, waaronder het annuleringsbeleid, onverminderd van kracht.
Pool Villas bv
Pool Villas bv
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
The Netherlands
Tel: +31 (0)35 3038120
www.poolvillasbali.com
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net