Laagste prijs garantie voor Vakantievilla's

Laagste prijs garantie voor vakantiehuizen

Om ervoor te zorgen dat u de laagste prijs betaalt voor uw vakantiehuis, villa of appartement, bieden wij onze prijsgarantie aan. Als u, na het boeken, hetzelfde huis of appartement op hetzelfde boekingskanaal tegen dezelfde voorwaarden tegen een lager tarief ziet, neem dan binnen 24 uur na uw boeking contact met ons op. Wij zullen dan het goedkopere tarief voor uw boeking hanteren.

Voorwaarden voor de Prijsgarantie

  • Om in aanmerking te komen voor onze Prijsgarantie, dient u binnen 24 uur na het maken van uw boeking contact met ons op te nemen via e-mail. Uw e-mail moet de volgende gegevens bevatten: uw naam, uw reserveringsnummer en de website waar het lagere tarief te vinden is. E-mails met onvolledige of onnauwkeurige informatie worden niet in behandeling genomen.
  • De Prijsgarantie is niet van toepassing op boekingen waarbij de reserveringsdatum gelijk is aan de aankomstdatum.
  • De Prijsgarantie is alleen van toepassing op een lager tarief dat online te boeken is. Het lagere tarief moet op het moment dat wij uw aanspraak beoordelen, binnen 24 uur, beschikbaar zijn om te boeken. Screenshots zijn geen geldig bewijs.
  • De lagere prijs moet online gevonden zijn voor dezelfde vakantiewoning met dezelfde aankomst- en vertrekdata en dezelfde boekingsvoorwaarden moeten van toepassing zijn. De lagere prijs moet in dezelfde valuta zijn.
  • Deze garantie geldt niet voor geannuleerde boekingen en boekingen waarvan geen gebruik is gemaakt (no-show).
  • Als uw aanspraak op de Prijsgarantie niet wordt gehonoreerd omdat deze niet voldoet aan deze voorwaarden, blijven de reserveringsvoorwaarden, waaronder het annuleringsbeleid, onverminderd van kracht.

Pool Villas Bali