Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

FAQ - Veel gestelde vragen

>
Onze kantoren
NEDERLAND
Pool Villas b.v.
Jacob van Lenneplaan 36
3743 AR Baarn
NEDERLAND
Tel. +31 (0)35 3038120
reservations@poolvillas.com

BTW: NL804935671B01
KvK: 24259986
SPANJE
Pool Villas International
Av. de Palmela 56
03730 Jávea (Alicante)
SPANJE
reservations@poolvillas.com
Pool Villas Moraira
Camino Andrago 1, 2B
03725, Teulada Moraira (Alicante)
SPANJE
reservations@poolvillas.com
www.poolvillas.com
Verhuur uw vakantiehuis bij ons
Via onze websites kunnen gasten boeken en betalen met onmiddellijke bevestiging. Wij zijn partner van alle grote internationale verhuur websites. Lees meer...
Kredietkaarten


Veel gestelde vragen

Wie is Pool Villas?

Pool Villas is een reisorganisatie met meer dan 25 jaar ervaring in de verhuur van villa´s en appartementen. Pool Villas bemiddelt tussen huurder en verhuurder. We hebben een kantoor in Nederland en Spanje waar ons team persoonlijke begeleiding biedt aan onze gasten in verschillende talen met als doel de perfecte vakantie voor u te creëren.

Wat biedt Pool Villas aan en waar?

Pool Villas verhuurt luxe appartementen, villa's en vakantiehuizen met privé zwembad in Spanje, Portugal en op Bali (Indonesië). Ons volledige aanbod kunt u bekijken in het menu “Bestemmingen”:

Hoe komt Pool Villas aan haar villa's?

Een deel van onze villa's hebben we in eigen beheer, andere accommodaties bieden we aan in nauwe samenwerking met betrouwbare locale partners. Pool Villas selecteert haar partners zorgvuldig en kiest haar villa's met zorg uit.

Waarom een villa of appartement huren?

Een vakantiehuis of villa biedt u de mogelijkheid om met uw familie, een groep vrienden, meerdere gezinnen of stellen samen op vakantie te gaan. Gewoon lekker met het gezin of met z´n tweeën kan natuurlijk ook.

Uw vakantiehuis biedt u uw eigen privé zwembad en beschikking over alle faciliteiten. Zo kunt u heerlijk koken of bbq-en tijdens uw vakantie of gebruik maken van de kookservice en vele andere services en u juist laten verwennen.

Vrijheid en niet op de klok hoeven te kijken is onderdeel van uw vakantie, u heeft immers geen vaste tijden voor ontbijt of diner. Vaak is het huren van een vakantiehuis ook goedkoper per persoon per nacht dan een hotel.

Hoe kan ik boeken?

Een groot deel van onze vakantievilla's kunt u 24/7 online boeken op onze website door bij de villa op de groene knop “Nu boeken” te klikken.

Als de villa op aanvraag is (de kalender wordt dan niet getoond of is oranje gekleurd) kunt u meer informatie opvragen door op de knop “Beschikbaarheid” te klikken.

Indien u niet online wilt boeken kunt u natuurlijk ook telefonisch een boeking plaatsen tijdens kantooruren of contact met ons opnemen via het contactformulier dan beantwoorden wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Wat is een optie?

Met een optie wordt de accommodatie gratis en vrijblijvend enkele dagen voor u vast gehouden. U heeft dan rustig de tijd om te overleggen met familie of vrienden of passende vluchten te zoeken. Normaal gesproken heeft u een optie voor 2 à 3 dagen, afhankelijk van de bestemming.

Hoe weet ik of de accommodatie beschikbaar is?

Bijna elke accommodatie heeft zijn eigen beschikbaarheidskalender waar u kunt zien of de vakantiewoning beschikbaar is op de door u gewenste data. Voor een uitleg van de kleuren kunt u het kleurenschema bovenaan de kalender raadplegen.

Als de accommodatie geen beschikbaarheidskalender heeft, is dit zeer waarschijnlijk op verzoek van de beheerder of de eigenaar, of de accommodatie kan deel uitmaken van een grotere groep. In dit geval kunt u de beschikbaarheid controleren door op de knop' Beschikbaarheid' te klikken. Uiteraard kunt u de beschikbaarheid ook raadplegen door telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op te nemen.

Waarom zie ik de zelfde accommodaties meerdere keren in de lijst voor een verschillend aantal personen?

Sommige accommodaties kunnen worden gehuurd tegen verschillende tarieven afhankelijk van het aantal personen. Wanneer u een grotere accommodatie boekt voor maar 4 personen dan boekt u de hele accommodatie, het kan zijn dat de niet gebruikte slaapkamers zijn afgesloten. Het is dan ook verstandig om voor aankomst aan te geven hoeveel slaapkamers u wilt gebruiken.

De accommodaties zijn meerdere keren op de website gepubliceerd voor een verschillend aantal personen om ze ook in zoekopdrachten te laten verschijnen van 4 tot 6 personen. Veel eigenaren van grote accommodaties accepteren boekingen voor minder personen tegen een gereduceerd tarief.

Wat zijn de totale kosten voor de accommodatie?

Als u heeft gezocht met aankomst- en vertrekdata wordt de huurprijs automatisch weergegeven, dit is de huurprijs samen met eventuele verplichte extra kosten voor de gekozen verblijfduur.

Wilt u de prijs berekenen voor een andere periode, ga dan eerst terug naar de beschikbaarheidskalender om de door u gewenste data te selecteren of in te voeren.

Alle prijzen inclusief de verplichte extra kosten, optionele extra´s die u bij de villa kunt boeken en eventuele kortingen vindt u onder de tab “Prijzen” bij de individuele accommodatie beschrijving.

Er wordt geen kalender bij de accommodatie getoond, hoe weet ik de beschikbaarheid of prijzen?

Het kan in sommige gevallen voorkomen dat een vakantiehuis geen kalender heeft, is dit zeer waarschijnlijk op verzoek van de beheerder of de eigenaar, of de woning kan deel uitmaken van een grotere groep. In dit geval kunt u de beschikbaarheid controleren door op de knop' Beschikbaarheid' te klikken. Uiteraard kunt u ook de beschikbaarheid of prijzen raadplegen via telefoon, e-mail of via het contactformulier.

Hoe kan ik betalen bij Pool Villas?

Met creditcard of per bankoverschrijving.

Indien u online boekt komt u in het betaalscherm, waar u direct uw betaling kunt voldoen.

U ontvangt na het boeken een bevestigingsmail met het reserveringsformulier. In het reserveringsformulier ziet u precies hoe de huursom is opgebouwd en welk bedrag u dient te betalen en wanneer.

Wanneer moet ik betalen?

Bij boeking wordt een aanbetaling van 30% van het huurbedrag gevraagd plus de reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds. Voor de boekingen in onze Bali villa's geldt een aanbetaling van 50% plus de reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds.

Het restantbedrag van de huur dient uiterlijk 6 weken voor aankomst voldaan te zijn. Extra´s als eindschoonmaak, kinderbedjes, transfers, etc. worden betaald bij boeking, bij aankomst of bij vertrek, afhankelijk van de extra. Dit wordt altijd bij een calculatie gespecificeerd.

Raadpleeg uw reserveringsformulier voor de details en precieze data waarop u moet betalen.

In welke valuta kan ik betalen?

Bij Pool Villas betaalt u in euro´s. Voor villa's op Bali betaalt u in de regel in US dollars. Dit wordt bij het boeken aangegeven.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Eventuele bijkomende kosten staan altijd vermeld op uw reserveringsformulier. Sommige bijkomende kosten zijn afhankelijk van service waar u gebruik van wenst te maken, bijvoorbeeld het plaatsen van een kinderbedje of het toelaten van een huisdier in de accommodatie.

Kan ik een boeking annuleren?

Aan het annuleren van een boeking zijn altijd kosten verbonden. Raadpleeg onze Betalings- en Annuleringsvoorwaarden die zijn bijgesloten bij het reserveringsformulier. Het annuleren van een boeking kan telefonisch of per email.

Waar vind ik de reserveringsvoorwaarden
van Pool Villas b.v.?

Op alle reserveringen zijn de ANVR Reisvoorwaarden van toepassing, alsmede onze Aanvullende Algemene reserveringsvoorwaarden. Beide zijn te vinden in de voet van de website onder "Reis- en Reserveringsvoorwaarden"

Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?

Nadat het restantbedrag bij ons binnen is en uiterlijk 3 weken voor vertrek (mits de betaling volledig is ontvangen) zullen wij u de reisbescheiden toesturen per e-mail.

Hoe kan ik contact opnemen met Pool Villas?

Voor reserveringen, opties, beschikbaarheid en vragen over onze accommodaties kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen per Tel. +31 (0)35 3038120 of via ons contactformulier op de website.

In noodgevallen buiten kantooruren kunt u ons bereiken op: +31 6 12 03 83 18

Wie is mijn contactpersoon ter plaatse?

Op uw voucher -die u van ons ontvangt voor vertrek- vindt u ook de informatie over uw contactpersoon ter plaatse, dit kan een lokaal agentschap zijn of een resort- of villamanager of een eigenaar.

In welke talen kan ik contact opnemen?

Bij Pool Villas kunt u met al uw vragen terecht in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Indonesisch. Houdt u er echter rekening mee dat uw lokale contactpersoon niet altijd uw taal spreekt en u dus bijvoorbeeld in het Engels met hen moet communiceren.

Welke garanties biedt Pool Villas?

Pool Villas b.v. is aangesloten bij de ANVR, de organisatie hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en de kwaliteit van haar leden. Pool Villas b.v. is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds Reizen. Dit biedt u een financiële garantie, en dus de zekerheid dat u een vakantiehuis boekt bij een betrouwbare en professionele verhuurder.

Wat zijn de contactgegevens van Pool Villas b.v.

Adres:
Oude Enghweg 2,
1217 JC Hilversum
The Netherlands

Tel. +31 (0)35 3038120

E-mail:
mail@poolvillas.com
reservations@poolvillas.com

Waar kan ik terecht met vragen of problemen tijdens ons verblijf?

Voor vragen of problemen tijdens uw verblijf kunt u zich wenden tot uw lokale contactpersoon, zij kunnen u in de meeste gevallen direct helpen (zie ANVR Reisvoorwaarden).

Hoe kan ik een klacht indienen?

We hopen natuurlijk dat u een onbezorgde vakantie beleeft met Pool Villas, maar mocht u onverhoopt op de bestemming toch een fout of onvolkomenheid constateren dan wordt van u verwacht dat u daarvan melding maakt bij de verantwoordelijke dienstverlener, bijvoorbeeld de accommodatieverschaffer. Dit kan vaak ongemak en klachten voorkomen. Mocht u ter plaatse zeer ernstige klachten hebben, dan dient u vanaf de bestemming Pool Villas op de hoogte te stellen. Op deze manier zijn wij in de gelegenheid de klacht op te lossen.

Klachten achteraf dienen schriftelijk ingediend te worden en dit kan tot maximaal 2 maanden na afloop van de reis.

Waarom staan sommige vakantiewoningen meerdere keren online gepubliceerd?

Vakantiewoningen kunnen op verschillende manieren aangeboden worden, bijvoorbeeld met een verschillende prijs gebaseerd op het aantal personen dat de woning daadwerkelijk zal bezetten of met weekprijzen versus maandprijzen voor een langere termijn verhuur. Ook kan een resort bestaan uit meerdere soortgelijke huizen.

Belangrijk om te weten:
Tijdens uw verblijf zal het gehuurde vakantiehuis nooit door anderen dan u en uw medereizigers worden bewoond.

Wordt de vakantiewoning ook door de eigenaar of door een andere familie gebruikt tijdens onze vakantie?

Nee, op geen enkel moment wordt de vakantiewoning die u gehuurd heeft, gelijktijdig bewoond door anderen of door de eigenaar; u heeft de vakantiewoning altijd geheel voor uzelf en uw medereizigers.

Wat betekent “alleen de benedenverdieping wordt verhuurd”?

Dit betekent dat de woning uit meerdere verdiepingen bestaat maar dat voor uw boeking geldt dat u alleen de benedenverdieping huurt. De andere verdieping(en) worden tijdens uw verblijf afgesloten en staan niet tot uw beschikking, bijvoorbeeld omdat deze voor privé gebruik zijn, echter op geen enkel moment zal de eigenaar daar verblijven tijdens uw vakantie.

Zijn de foto´s de werkelijkheid?

“What you see is what you get” is ons motto, we proberen dan ook zo veel mogelijk op onze foto´s de werkelijke situatie te tonen. U mag er dan ook vanuit gaan dat de villa of het vakantiehuis dat u op de foto´s ziet de woning is die u boekt of geboekt heeft. Wel is het natuurlijk zo dat de eigenaren het interieur kunnen vernieuwen en er wellicht een andere bank staat dan die u op de foto had gezien. We proberen te allen tijden de foto´s zoveel mogelijk up to date te hebben, we weten hoe belangrijk dit voor u is.

Kan ik mijn villa of appartement ook aanbieden via Pool Villas?

Jazeker, we zijn altijd op zoek naar kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen voor Pool Villas in Spanje, Portugal en Bali Indonesia. Als u een manager of huiseigenaar bent in deze regio en uw accommodaties via Pool Villas wilt verhuren, neem dan contact met ons op! Pool Villas is altijd op zoek naar uitbreiding van haar assortiment door samenwerking met lokale partners. Bent u een bedrijf met villa's, appartementen of de eigenaar van een resort? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Kan ik de woningen van Pool Villas ook aanbieden op mijn website?

Wij staan altijd open voor samenwerking met verhuuragenten en reisbureaus. Vraag ons om meer informatie over de mogelijkheden om onze villa's op uw website aan te bieden en/of te reserveren voor uw klanten. We hebben volledig geautomatiseerde software om onze accommodaties op websites van derden te publiceren op een eenvoudige maar effectieve manier, met volledige online boekingsmogelijkheden.

Pool Villas bv
Pool Villas bv
Jacob van Lenneplaan 36
3743AR, Baarn
The Netherlands
Tel: +31 (0)35 3038120
www.poolvillasbali.com
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net