Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Uw zoekresultaat bevat 207 Vakantievilla's in Bali - Pagina 1

Deze accommodatie is meerdere malen gepubliceerd op deze website tegen verschillende prijzen, afhankelijk van het aantal personen dat in de accommodatie zal verblijven.
Hieronder vindt u de alternatieven van deze accommodatie.

Verhuur villas op Bali

over Bali

Algemene informatie

Maak kennis met rokende vulkanen van Bali, tropische vegetatie en idyllische stranden, geniet van het Aziatische stadsleven, indrukwekkende tempels en paleizen, van dans en muziek en vooral ook van de vriendelijke, kleurrijke bevolking en de smakelijke keuken. Dit eiland van goden en demonen met een unieke cultuur en een schitterend landschap mag u niet missen.


Bahasa Bali

Bali is een zonovergoten eiland in de Indonesische archipel tussen Java en Lombok dat met een zeer rijke cultuur en geografie, die uniek zijn in hun soort. De mensen zijn er zeer vriendelijk en behulpzaam en leven zeer ontspannen. Het is het meest westelijke van de Kleine Soenda-eilanden, heeft een oppervlakte van ongeveer 5561 km2 en telt iets meer dan 3 miljoen inwoners. 


Nyepi feesten op bali

Bijna 90% behoort tot de autochtone bevolking, de Balinezen, die grotendeels hindoes zijn en Balinees of Indonesisch spreken. Sinds 1958 is de hoofdstad Denpasar in het zuiden. Tot 1958 was dat Singaraja in het Noorden, waar men thans Lovina Beach vindt. Bali is de toeristische trekpleister waar men desondanks veel rust en ruimte vindt en de mensen graag op adem komen na een enerverend bezoek aan de rest van Indonesië. Men vindt er een enerverend strand- uitgaansleven maar vooral heel veel rust en ontspanning. Bali heeft een eigen luchthaven en is ook per boot vanaf de omringende eilanden (Java en Lombok) te bereiken.

Geschiedenis van Bali

Rijstvelden Bali

Van oudsher bestonden er op Bali verschillende onafhankelijke vorstendommen. In 1597 betraden voor het eerst Nederlanders (de gebroeders Cornelis en Frederik de Houtman) het eiland, maar pas vanaf het midden van de 19e eeuw kwam het eiland geleidelijk aan onder Nederlands bestuur. Bali was in de tijd van de Verenigde Oostindische Compagnie (VOC) een zelfstandig hindoeïstisch koninkrijk met een grote krijgshaftige traditie. Alle vorstendommen waren verenigd onder één vorst, de sushunan, die zetelde in Klungkung. Aangezien de kust van Bali nogal grillig is, waren er slechts sporadisch kontakten met de VOC en dan nog vooral in verband met de slavenhandel.

De uiteindelijke, bloedige onderwerping vond in 1906 plaats, nadat de Balinese adel in Badung (mannen, vrouwen én kinderen) massaal Puputan (zelfmoord) pleegde door slechts gewapend met kris en klewang op het vijandelijke vuur in te lopen. Van de negen oude vorstenhuizen bleven er uiteindelijk slechts drie over. Het oude Bali was definitief vernietigd! Bali maakt nu deel uit van de Republik Indonesia, sinds het ontstaan van die republiek in 1945. Het is de 27e provincie (propinsi) en de grootste toeristische trekpleister van het land.


Ceremony Bali
Gunung Agung Bali (de grote Berg)

Landschap en omgeving van BaliHet eiland wordt overheerst door het vulkanisch gebergte; sommige van de vulkanen zijn nog steeds actief. Het letterlijk hoogtepunt is de Gunung Agung met een top van 3142 m boven de zeespiegel. De Gunung Batur, vlakbij het Danau Batur (meer van Batur), is 1717 m hoog met een krater van 11 km en 180 m diep. Bali wordt van Java gescheiden door de ondiepe Straat Bali, die op het smalste punt slechts 8 km breed is. De bredere Straat van Lombok vormt de scheiding met Lombok. Ten noorden ligt de Bali Zee, in het zuiden de Indische Oceaan.


Landschap van Bali

Talen op Bali

Bali heeft een eigen taal: het Balinees (Bahasa Bali). Het Balinees Maleis, eveneens een Malayo-Polynesische taal, wordt er ook in grote getale gesproken. Er is tevens sprake van de Balinese Gebarentaal, doch die wordt maar in één dorp gebruikt.In Bali is totaal geen sprake van een enorme talendiversiteit, zoals men die op Nieuw-Guinea terugvindt. Naast de drie bovengenoemde talen worden er dan ook alleen nog maar enkele belangrijke immigrantentalen gesproken, zoals het Indonesisch (Het Bahasa Indonesia, de nationale taal) en het Chinese Mandarijn. Interessant gegeven over de Bahasa Bali is dat deze taal 3 verschillende 'niveaus' kent. Deze niveaus zijn gerelateerd aan het Balinese Kaste-systeem. Dit kaste-systeem wijkt in grote mate af van dat in India.

Religies op Bali

Fruit offeren aan de tempel op Bali
Religies op Bali
Religies op Bali
Religies op Bali

Hoewel in de meeste delen van Indonesië de bevolking overwegend moslim is, hangt de meerderheid van de Balinezen een vorm van het Hindoeïsme aan. Dit Balinese Hindoeïsme (Hindu Dharma, Agama Hindu) bestaat uit een combinatie van bestaande Balinese mythologieën en invloeden van het Hindoeïsme uit Zuid- en Zuidoost-Azië.


De verdeling van religies op Bali is ongeveer als volgt:

 • Hindoeïsme - 93%
 • Islam - 5.2%
 • Christendom - 1.2%
 • Protestantisme - 0.7%
 • Rooms-katholicisme - 0.5%
 • Boeddhisme - 0.6%
 • De Agama Hindu loopt als een rode draad door het hele leven van de Balinees. Dit wordt onder meer duidelijk zichtbaar door de dagelijkse offers bij de vele (huis)tempels, voor de winkels op de stoep, enzovoort. Het hele leven van de Balinees wordt gerelateerd aan de kalender van 210 dagen. Aan het begin van ieder Balinees jaar (Balinese maankalender), vindt Nyepi (de Dag van de Stilte) plaats.


  Kaste-systeem op Bali

  Het kaste-systeem maakt nog steeds een wezenlijk deel uit van het leven op Bali. In tegenstelling tot het kaste-systeem in India bestaat het systeem op Bali uit 4 kasten, de zogenaamde Varna's: Brahmana – de kaste van de priesters (de naam van de persoon begint met Ida Bagus (m) / Ida Ayu (v)) Ksatria – de kaste van de koningen en de adel (de naam van de persoon begint met Anak Agung, of Cokorda / Tjokorde Gde voor mannen en Tjokorde Istri voor vrouwen) Wesia – de kaste van de handelaren (de naam van de persoon begint met I Gusti) Sudra – de kaste van de man in de straat (90% van de Balinezen). Aan iemands naam is zodoende te horen van welke kaste hij komt.

  Straatbeeld Ubud Bali

  Communicatie tussen deze kasten vindt plaats door gebruik te maken van verschillende versies van de Balinese taal (Basa Bali) namelijk 'hoog' Balinees, 'middel' Balinees en 'laag' Balinees. Voordat men weet met welke kaste men te maken heeft wordt er gebruik gemaakt van een meer neutralere versie van het Balinees, en als eenmaal is vastgesteld met welke kaste men te maken heeft wordt de passende taalversie gebruikt. Zelfs tussen vrienden wordt hier nog rekening mee gehouden. Het is niet meer zo dat de kaste het beroep bepaalt; uitzondering hierop is Brahmana. De pendanda ((hoge-)priester) kan alleen uit deze kaste afkomstig zijn.


  Stranden en plaatsen op Bali

  Stranden Op Bali

  Denpasar is de hoofdstad van Bali. Enkele culturele steden zijn Batubulan, Celuk, Sukawati, Batuan Bali, Mas, Peliatan, Pengosekan en Ubud. Bekende toeristensteden zijn Sanur, Kuta, Legian, Jimbaran, Bukit Badung, Nusa Dua, Canggu, Kerobokan, Seminyak.

  Activiteiten op Bali

  Het eiland is populair onder toeristen, onder meer vanwege de prachtige stranden, het natuurschoon met prachtige terrasvormige rijstvelden (sawa's) en vulkanen, de vele monumenten, waaronder de duizenden Balinese tempels, Pura en de specifieke Balinese cultuur, zoals de tempelspelen, gamelanmuziek en de traditionele danskunst Barong en Kecak. Kuta is een erg hip stadje met prachtige stranden, vele winkels en tempels en erg vriendelijke mensen, zoals in heel Bali. Vanuit de kustplaats Padangbai kun je naar de heiligste tempel van de Balinezen, de moedertempel Besakih, of naar de hooggelegen nog actieve vulkaan Batur. Een wandeling of fietstocht door de rijstvelden met levendige dorpjes vol kindergelach, geklater van water en gesnater van eenden is heel verkwikkend. Je vindt hier ook talloze, zeer stijlvolle restaurants en bars, waar je kunt genieten van de fantastische Balinese keuken. Duikliefhebbers kunnen in de buurt hun hart ophalen op plaatsen als Tulamben en Menjangan.

  Bezienswaardigheden op Bali

  Dingen die je moet zien op Bali:

  Pura gunung kawi Bali

  Pura Gunug Kawi Tempel

  Pura tanah lot Bali

  Pura Tanah Lot Tempel

 • Pura Tanah Lot, een tempel op een rots in zee
 • Gunung Kawi, complex van in de rotsen uitgehouwen candi's
 • Goa Lawah, vleermuizengrot
 • Pura Besakih, Moedertempel op de hellingen van Gunung Agung
 • Klungkung, paleis,
 • Ubud, kunstenaarsdorp midden op het eiland
 • Danau Batur, meer,
 • Lovina, Dolfijnen
 • Taman Nasional (Nationaal Park) Bali Barat
 • Cultuur op Bali

  Dans muziek en feesten op Bali
  Klederdracht Bali

  Dans en muziek zijn erg belangrijk, in het dagelijkse leven, maar zeker ook in het spirituele. De Balinese dansen en alle festiviteiten in de tempel worden door gamelanmuziek ondersteund. Tevens is er veel schilderkunst, textiel en houtsnijwerk waarmee de kunstzinnigheid en creativiteit van de Balinees wordt onderstreept en benadrukt.

  Voor de Tweede Wereldoorlog vestigde zich een aantal Europese schilders op het eiland, waaronder Walter Spies. Zij lieten zich inspireren door de Balinese kunst, maar die kunst onderging op haar beurt westerse invloeden, met name in het houtsnijwerk en de schilderkunst. Ook de Belgische kunstenaar Le Mayeur is een voorbeeld hiervan. In Sanur is een museum te bezichtigen waarin vele van zijn werken te bekijken zijn. Naast eerder genoemde kunstuitingen worden er ook veel sieraden van goud- en zilverwerk gemaakt.


  Culinair Bali

  Sate Bali
  Nasi goring Bali

  Bali kent een uitgebreide, eigen keuken. Om een klein beetje een idee te krijgen wat dit inhoudt zou men kunnen refereren aan bijvoorbeeld de Indische gerechten; de Indische keuken is echter niet representatief voor het echte Balinese eten.

  Het bekendste Balinese gerecht is waarschijnlijk Babi Guling, speenvarken. Ook zeer populair, maar door Balinezen alleen op feestdagen gegeten, is Bebek Petutu: een eend waarvan de huid ingewreven is met een mengsel van kruiden, specerijen en pepers, die vervolgens in bananenbladeren wordt gestoomd. Wanneer de eend gaar is wordt het pakketje boven een houtskoolvuur geroosterd om er een barbecue smaak aan te geven.

  Naamgeving op Bali

  Op Bali is het gewoonte om de kinderen uit de Sudra-kaste volgens een bepaalde volgorde namen te geven. Het eerste kind krijgt de naam Wayan, Gede (man) of Putu, het tweede Made, Nengah of Kadek, het derde Nyoman of Komang en de vierde Ketut. Daarna begint het weer opnieuw.

  Apen tempel bij Ubud

  Het vijfde, zesde, zevende, achtste en negende heten dus achtereenvolgens weer Wayan, Made, Nyoman, Ketut en weer Wayan. Om toch nog een onderscheid te maken wordt er aan deze naam nog een andere naam gegeven. Om een onderscheid te maken in het geslacht wordt er bij mannen 'I' voor geplaatst en bij de vrouwen 'Ni'. Ni Nyoman Puspa Dewi is dus een vrouw, en het derde (of zevende, of...) kind; I Ketut Yuliantara is dus een man en het vierde (of achtste, of...) kind. In het dagelijks leven hebben de mannen van jongs af aan een bijnaam gekregen die wordt gebruikt. Veel mensen kennen een ander niet eens bij hun officiële naam.

  Verkeer en vervoer op Bali

  Verkeer op Bali
  Luchthaven Ngurah Rai (Denpasar)

  De luchthaven van Bali is Luchthaven Ngurah Rai (Denpasar). Er wordt veel gebruik gemaakt van lokaal vervoer via grotere en kleine bussen. Een waar feest om naar te kijken zijn de hoeveelheid scooters die er rondrijden.

  De beste manier om je op Bali te verplaatsen zijn de taxi's of de motorfiets. Taxi's zijn goedkoop! Vraag altijd naar de prijs voordat u instapt of vraag de bestuurder de taxi-meter aan te zetten.

  Een motorfiets is snel gehuurd en is een uitstekende manier van vervoer op Bali, zorg er wel voor dat je altijd je opzet.

  Uw zoekresultaat bevat 207 Vakantievilla's in Bali - Pagina 1

  Filter resultaten
  Jeruk 2, Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Umalas, op Bali, Indonesië voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Umalas,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Umalas, op Bali, Indonesië voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 142
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Gajah, Prachtige en romantische villa in Jimbaran, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Jimbaran,

   Bali,
   Indonesië
  1 slaapkamers
  /
  2 personen
  Prachtige en romantische villa in Jimbaran, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 145
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Gecko, Mooie en romantische villa met privé zwembad in Jimbaran, op Bali, Indonesië voor 2 personen...
  +
  7,7
  Beoordelingsgemiddelde
  2 Recensies

  Villa


  Jimbaran,

   Bali,
   Indonesië
  1 slaapkamers
  /
  2 personen
  Mooie en romantische villa met privé zwembad in Jimbaran, op Bali, Indonesië voor 2 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 154
  7,7
  Beoordelingsgemiddelde
  2 Recensies
  Villa Sang, Mooie en gezellige villa in Umalas, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 6 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Umalas,

   Bali,
   Indonesië
  3 slaapkamers
  /
  6 personen
  Mooie en gezellige villa in Umalas, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 6 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 175
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Villa Store, Prachtig en gezellig appartement in Kerobokan, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 6 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Appartement


  Kerobokan,

   Bali,
   Indonesië
  3 slaapkamers
  /
  6 personen
  Prachtig en gezellig appartement in Kerobokan, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 6 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 175
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Sky House 1BR, Mooie en luxe villa in Jimbaran, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Jimbaran,

   Bali,
   Indonesië
  1 slaapkamers
  /
  2 personen
  Mooie en luxe villa in Jimbaran, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 181
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  A Priori 1BR, Rustieke en romantische villa in Ubud, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Ubud,

   Bali,
   Indonesië
  1 slaapkamers
  /
  2 personen
  Rustieke en romantische villa in Ubud, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 186
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Rama Sita 2BR, Mooie en leuke villa met privé zwembad in Seminyak, op Bali, Indonesië voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Seminyak,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Mooie en leuke villa met privé zwembad in Seminyak, op Bali, Indonesië voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 189
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Godok, Mooie en luxe villa met privé zwembad in Jimbaran, op Bali, Indonesië voor 4 personen...
  +
  8,9
  Beoordelingsgemiddelde
  5 Recensies

  Villa


  Jimbaran,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Mooie en luxe villa met privé zwembad in Jimbaran, op Bali, Indonesië voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 189
  8,9
  Beoordelingsgemiddelde
  5 Recensies
  Villa Page, Prachtige en gezellige villa in Kerobokan, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 6 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Kerobokan,

   Bali,
   Indonesië
  3 slaapkamers
  /
  6 personen
  Prachtige en gezellige villa in Kerobokan, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 6 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 197
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Kasava 1 1BR, Mooie en gezellige villa in Ubud, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Ubud,

   Bali,
   Indonesië
  1 slaapkamers
  /
  2 personen
  Mooie en gezellige villa in Ubud, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 218
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Totem 2BR, Mooie en gezellige villa met privé zwembad in Sanur, op Bali, Indonesië voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Sanur,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Mooie en gezellige villa met privé zwembad in Sanur, op Bali, Indonesië voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 221
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Sky House 2BR, Mooie en luxe villa in Jimbaran, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Jimbaran,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Mooie en luxe villa in Jimbaran, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 225
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Villa Buddha 4, Prachtige en romantische villa met privé zwembad in Lovina, op Bali, Indonesië voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Lovina,

   Bali,
   Indonesië
  5 slaapkamers
  /
  4 personen
  Prachtige en romantische villa met privé zwembad in Lovina, op Bali, Indonesië voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 262
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Lanai, Moderne en luxe villa in Seminyak, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Seminyak,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Moderne en luxe villa in Seminyak, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 233
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Kasava 2 2BR, Grote en leuke villa in Ubud, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Ubud,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Grote en leuke villa in Ubud, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 233
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Villa Marla, Prachtige en gezellige villa in Kerobokan, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 8 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Kerobokan,

   Bali,
   Indonesië
  4 slaapkamers
  /
  8 personen
  Prachtige en gezellige villa in Kerobokan, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 8 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 236
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Kasava 1 2BR, Mooie en gezellige villa met privé zwembad in Ubud, op Bali, Indonesië voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Ubud,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Mooie en gezellige villa met privé zwembad in Ubud, op Bali, Indonesië voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 241
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  A Priori 2BR, Rustieke en romantische villa met privé zwembad in Ubud, op Bali, Indonesië voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Ubud,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Rustieke en romantische villa met privé zwembad in Ubud, op Bali, Indonesië voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 247
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Saba Arjuna, Mooie en luxe villa in Canggu, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Canggu,

   Bali,
   Indonesië
  1 slaapkamers
  /
  2 personen
  Mooie en luxe villa in Canggu, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 252
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Ketut, Mooie en luxe villa in Seminyak, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Seminyak,

   Bali,
   Indonesië
  1 slaapkamers
  /
  2 personen
  Mooie en luxe villa in Seminyak, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 2 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 258
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Kasava 2 3BR, Grote en leuke villa in Ubud, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 6 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Ubud,

   Bali,
   Indonesië
  3 slaapkamers
  /
  6 personen
  Grote en leuke villa in Ubud, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 6 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 259
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Nakar 2BR, Moderne en gezellige villa met privé zwembad in Jimbaran, op Bali, Indonesië voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Jimbaran,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Moderne en gezellige villa met privé zwembad in Jimbaran, op Bali, Indonesië voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 260
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Lumut, Moderne en luxe villa in Seminyak, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 6 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Seminyak,

   Bali,
   Indonesië
  3 slaapkamers
  /
  6 personen
  Moderne en luxe villa in Seminyak, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 6 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 280
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Keong 2BR, Rustieke en luxe villa in Tabanan, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Tabanan,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Rustieke en luxe villa in Tabanan, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 282
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Villa Kumuda 3BR, Prachtige en luxe villa met privé zwembad in Canggu, op Bali, Indonesië voor 6 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Canggu,

   Bali,
   Indonesië
  3 slaapkamers
  /
  6 personen
  Prachtige en luxe villa met privé zwembad in Canggu, op Bali, Indonesië voor 6 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 283
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies
  Prana 2BR, Grote en gezellige villa in Seminyak, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 4 personen...
  +
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Villa


  Seminyak,

   Bali,
   Indonesië
  2 slaapkamers
  /
  4 personen
  Grote en gezellige villa in Seminyak, op Bali, Indonesië met privé zwembad voor 4 personen.
  Prijs  per dag Vanaf:
  € 285
  0,0
  Beoordelingsgemiddelde
  0 Recensies

  Uw zoekresultaat bevat 207 Vakantievilla's in Bali - Pagina 1

  Pool Villas bv
  Pool Villas bv
  Jacob van Lenneplaan 36
  3743AR, Baarn
  The Netherlands
  Tel: +31 (0)35 3038120
  www.poolvillasbali.com
  Social Media
  Mis nooit onze aanbiedingen
  Online Booking System Powered by i-rent.net